Stappenplan ruilen en retourneren

Stap 1:

Wil je een artikel ruilen voor een andere maat is het verstandig dit te mailen naar ons, we reserveren de goede maat dan voor je. Zodra we de retourzending daarna ontvangen sturen we de goede maat naar je toe. Geef dit ook even goed aan op het formulier onderaan de rekening, voeg dit formulier bij de zending!

Stap 2:

Retourneren kan in geval van:

  • Een product dat u wilt retourneren binnen de 14 dagen bedenktijd, het complete product zoals door ons aan jou is uitgeleverd inclusief alle accessoires en toebehoren in de originele, ongeschonden fabrieksverpakking.
  • Een product dat afwijkt van wat je besteld hebt: het complete product zoals door ons aan jou is uitgeleverd inclusief alle accessoires en toebehoren in de originele, ongeschonden fabrieksverpakking.
  • Een defect product. Uitsluitend het product dat het defect vertoont. De originele fabrieksverpakking, accessoires, handleidingen hoef je dus niet mee te sturen.

Stap 3:

Verpak het product zorgvuldig. Vul het formulier in wat bij de rekening zit en voeg dit bij de retourzending. Vul dit aub duidelijk en volledig in, dan ben je zeker van een snelle afhandeling zodra het pakket door ons in ontvangst is genomen.

Schoenen: deze dozen kunnen wij alleen retour nemen als de doos nog in originele staat is. Dus a.u.b. NIET op de doos schrijven of plakken. Verpak deze eerst voordat er een adres op wordt geschreven.

Stap 4:

Stuur het pakket naar:

DenimTrend/ 3-Trend
Rechterstraat 52
5281 BX, Boxtel

Je zult in alle gevallen zelf de kosten voor het transport van een product naar ons moeten voldoen. (ongefrankeerde zendingen worden altijd geweigerd). In een aantal specifiek beschreven gevallen zullen wij je transportkosten achteraf vergoeden. Wij verzorgen de volledige terugbetaling van alle kosten die u heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat wij ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die u heeft betaald terug  krijgt als u de bestelling in zijn geheel annuleert.

Annuleren van de order is geen enkel probleem, mail of bel ons en we zullen de order niet versturen en uw aankoopbedrag direct terugstorten.

Alleen ongebruikte, in originele staat verkerende producten komen in aanmerking voor terugbetaling van het aankoopbedrag.

Over het algemeen maken we dezelfde avond nog naar je rekening over. Dus je hoeft nooit lang te wachten tot je het geld weer op je rekening hebt staan.